2de kerst

Wat doet een kleine zelfstandige zoal met 2de kerst? Ik ben tot 09.15 in bed blijven liggen. Opgestaan, beetje gewassen en dan naar bureel gestapt. Vervolg van cursus ado.net 2.0 (zelfstudie).
Dan naar de slager gereden waar ik gyros kocht. Beetje verder gestudeerd. Gegeten.
‘s Middags zag mijn taak er als volgt uit :
Een tijd geleden had ik een 3de pc in netwerk gelegd.
Nu ik dus asp en ado.net aan het studeren ben leek het mij interessant om die pc als server te gebruiken. Op zondag wou ik dan ook het dot net framework installeren op die pc. Dat bleek niet te werken? Ook de updates konden niet uitgevoerd worden. Ondertussen hadden we (caroline en ik) al het een en ander op die computer geinstalleerd (virus scanner,IIS, messenger, skype, acrobat reader etc etc..)
Maar die pc moest en zou server worden. Na een tijd zoeken kwam ik ergens op een internetpagina terecht die me meldde dat de geinstalleerde xp versie geen geldige sleutel had? PC komt nochtans rechtsreeks van de shop met XP pro pre-installed.
Heb deze middag dan maar een andere computer tot server gebombardeerd en ben nu bezig de updates aan het uitvoeren en de diverse programma’s aan het installeren. Pf, zo kan een planning echt wel totaal in de war lopen. Time management dringt zich meer en meer op, misschien moet ik eens te rade gaan bij Stephan?

Advertisement

2 thoughts on “2de kerst”

  1. Ja een superdag was het vandaag… Nog eens naar een klant moeten rijden ook (vertrokken om 20.24). ‘t Is nu 01.03 en ben net thuis.

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: