De rode loper

Ik had vanavond naar de slimste mens ter wereld gekeken op één. Dat programma vind ik best te pruimen en als ik kan zal ik dan ook kijken. Na de slimste mens ga ik meestal nog even naar bureel. Rond 23.55 besloot ik om het bureel te verlaten. ‘t Vrouwtje was in slaap gevallen in de zetel en de Tévé stond nog aan. Er was een reportage met Ilse Van Hoecke. Ik weet niet waar ze vertoefde maar het was een reportage waar ik me door de duur niet zo goed bij voelde. Het ging over kinderen die op school zitten.(Niets ergs aan natuurlijk).
Maar het was (is) kerstmis. Sommige kinderen kregen een kadootje van de kerstman, anderen niet. Papa en Mama hebben geen centen om een klein kadootje te kopen. Brrrr… Wat moet er in die kindjes dan omgaan? Maar dat kunnen die kindjes toch niet plaatsen?

Achteraf bleek het een uitzending (promotie) te zijn voor 11.11.11 via de Rode Loper op één (want ik zag daarna Martine Prenen op het scherm verschijnen). Ik geef elk jaar aan 11.11.11 ; Met plezier hoor, elk jaar kopen we wel viltstiften of iets dergelijks.
Ik was even niet goed van die reportage, daarom dat ik dit ook nog eens op dit blog kwam plaatsen.
Maar net na dat item in de Rode Loper kwam ene laura lynn (ofzo?) vertellen dat ze bart kaell de man van 2006 vindt, dat haar belangrijkste gebeurtenis van het jaar was dat ze voor het eerst 2 nummers na elkaar zong met een live band…. Schaam op jou, één !!

Advertisement

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: