Snelheidsbeperkingen

Die dienen toch voor iets? Deze morgen reed ik twee a drieenvijftig op een straat waar de toegelaten snelheid 50 km per uur is. Tweehonder meter vooraleer de baan eindigt op een T kruispunt vond het toch iemand nodig om mij daar voorbij te steken. Tweehonder meter! Voor een T kruispunt dan nog wel. Ik vind dit ongehoord. Totaal niet normaal. Waarom moet je nu voorbijsteken net voor een kruispunt? Zeker als aan dat kruispunt de school is waar onze dochter naar school gaat. Onnozelaar. Hopelijk lees je dit en besef je dat je een gevaar bent op de weg.

Advertisement

4 thoughts on “Snelheidsbeperkingen”

 1. Only death by an accident will tell..

  Uiteindelijk ben ik liever 10 minuutjes te laat (men kent me hier zelfs al voor :-P) dan op tijd te zijn en bijna verongelukt.

  Like

 2. Te laat komers, dat heb ik echter ook niet zo graag. Ook al moet ik soms schuldig pleiten. Maar ik maak er geen ere zaak van om te laat te komen. Liever een beetje vroeger vertrekken om zeker op tijd te zijn dan omgekeerd 😉

  Like

 3. Met het openbare vervoer wil dit niet altijd lukken :-/ zo heb ik gisterenochtend dankzij (één van de talloze, want ja ik ben ook één van die allerminst tevreden personen over de nieuwe dienstregeling) vertragingen bij de nmbs een uur en 10 minuten later op mijn bestemming toegekomen. Weeral.

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: