Uncategorized

School

Ik ben niet naar de avondschool vandaag. Dit om 2 redenen. Ook al is het vanavond de laatste les. Ze krijgen van mij een boze brief. (Ik ga in bovenstaande zin geen links plaatsen).

– Mijn bedoeling was om te leren hoe ik eenvoudig met ado net2.0 kan werken. Als je er dan les over krijgt – maar de les eindigt op volgende manier :

— Leraar : Hmmm, het lukt me niet om bewerkingen uit te voeren op de database. De dataset wordt wel geupdated maar de gegevens worden  na de datareader.update  instructie niet op de database uitgevoerd. We zullen geen schrijfrechten hebben denk ik. (Dit was verleden week – ik heb het diezelfde avond, thuis nog gevonden hoe dit in zijn werk gaat).

– Mijn bedoeling was ook om een graantje mee te pikken van het asp.net gebeuren. Deze les eindigde als volgt.

— Leraar: Hmmm, ik kan geen website publiceren, waarschijnlijk zal het iets te maken hebben met schrijfrechten. (dit was de voorlaatste les, verleden jaar dus nog).

Vandaag heb ik er dus zitten over denken en in plaats van terug naar daar te rijden (ben zo al gauw 5 uur kwijt) ga ik een beetje verder werken op bureel want :

–> na het verplaatsen van mijn webspace, blijken de meeste domeinen niet meer te werken. Ook mijn emailadressen werken tot nu toe nog niet. Ik krijg bovendien weinig te zien op mijn manager console van de website.

Pfff, ik hoop dat dit snel opgelost zal zijn.

Advertisements

1 thought on “School”

  1. Misschien wel een wraakactie van je vorige host 😉

    En ik ken het gevoel om niet 100% vaardige leerkrachten te hebben (en je kan er niets aan doen, want wie wil er nu als een streber overkomen 😛 ), toeval of niet maar de persoon die me .net onderwees behoorde daar ook toe..

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s