Security codes

Op sommige blogs moet er een security code ingegeven worden vooraleer een comment geplaatst kan worden.

Wel, het gebeurt meermaals dat ik een error op de ingegeven code krijg. Gans het handeltje dan hertypen is dan de enigste oplossing, ttz, was de enigste want nu neem ik mijn voorzorgen. Als ik dus een blog becommentarieer waar zo een code ingevoerd dient te worden dan kopieer ik mijn tekst eerst vooraleer op versturen te drukken. Zo kan ik mijn schrijfsel snel terug inplakken en een nieuwe code proberen.

Ligt dit nu aan mij, of aan mijn ogen?

7 thoughts on “Security codes”

 1. Of aan het feit dat deze security code na een bepaalde tijd automatisch ‘vervalt’ :/ ik kopieer m’n comment ook altijd eerst alvorens te submitten 😉 maar dat is gelukkig op de C2BSoft-blog niet nodig

  Like

 2. Wim, er is toch zoiets als Akismet? Is gewoon een plug in die je moet installeren op je blog. Zo komt alles met teveel linken in de post automatisch in de spam map terecht en tevens kan je antwoorden van personen automatisch in je spam laten komen zonder dat je daar nog last van zou hebben.

  Like

 3. Askimet is goed he?
  Die codes vast ook wel, maar ze zijn inderdaad niet altijd even handig. En ik wil de C en de G al eens verwarren, doch laat dat niet hinderen. IK hoop wel dat dit geen teken van ‘aanstormende oude dag is’!

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: