Klanten en mijn ronde van vlaanderen

Ik doe nogal wat kilometertjes de laatste tijd.
Maandag deed ik de muur en gisteren moest ik eerst naar Muizen, daarna naar Grobbendonk om dan via Lier terug naar Eeklo te rijden. Van daaruit diende ik nog een klant in Maldegem te bezoeken.

Total kilometers : 260

Vandaag ving de rit naar Kuurne aan. Vanuit Kuurne terug naar Eeklo om dan kort na de middag richting Merelbeke te vertrekken.
Vanuit Merelbeke naar Wetteren vertrokken. Mijn werk daar gedaan, dus terug richting Eeklo. Tot ik aan de expo kwam – telefoon – een probleem in Wetteren. Ik was nochtans overtuigd dat alles naar behoren werkte maar klant opperde dus een probleem. Hup de autostrade op en terug naar Wetteren. Alles gecontroleerd. Alles leek oké te zijn. Terug de auto in, oeps ik had vergeten insteken en had dus een boete van 10 euro aan mijn dinges. Ter hoogte van Melle, terug telefoon vanuit Wetteren, het zou dan toch niet oké zijn. Kere keer om, reuske reuske. Naar Wetteren dus. Daar toegekomen bleek er inderdaad een probleem te zijn. Half uurtje moeten zoeken maar toen bleek dat de bekabeling ineens niet meer was zoals ze diende te zijn. Out of the blue en suddenly enzo. Niemand die wist wat er gebeurd was. Ik wist wel wat er gebeurd was, reeds bij de eerste keer dat ik daar binnenkwam rook ik een enorme zwalm van alcohol, gemengd met sigarettelucht. Enorm tof als je samen op een ruimte dient te werken van pak weg 8 m².

Hmm klanten van alle soorten dus.

Total Kilomers : 216

Morgen gaat de morgenetappe naar Le Bizet.
‘s Middags staat enkel een korte tijdrit (7 km) naar Waarschoot op het programma.
Vooralsnog…

Och ja mijn wagentje heeft er ondertussen 320.587 kilometertjes opzitten en het is het nog niet aan te zien….

[tags]Kilometers, rijden, klanten[/tags]

4 thoughts on “Klanten en mijn ronde van vlaanderen”

Wat denk je?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.