Tandenborstel

Onlangs kocht ik een nieuwe tandenborstel. Eentje van Colgate. Toen ik het ding voor de eerste keer gebruikte, ervoer (ervaarde) ik een eigenaardige gewaarwording aan de binnenkant van mijn kaken en aan mijn tong. Tiens dacht ik, dit lijkt me iets om mijn kaken te rubben. Ik haalde de verpakking terug uit de vuilbak en las :

Ontdek een heel nieuw gevoel van frisheid: de verfrissende tongreiniger MaxFresh verwijdert de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor slechte adem en geeft je een maximum aan frisheid

Dus als er iemand met een slechte adem tegen je staat te praten zeg dan : “Hey, jij hebt geen colgate MaxFresh”.

Telkens ik de tandenborstel gebruik voelt het echter nog eigenaardig aan. Het doet me een beetje aan een poezentong denken.

[tags]colgate, tandenborstel,MaxFresh[/tags]

Advertisement

8 thoughts on “Tandenborstel”

 1. Ik weet dat zoiets als een ‘tongreiniger’ bestaat en ik heb ook reeds verhalen gehoord van mensen die zo’n ding gebruiken en er moeten van kokhalzen…mij niet gezien! Ik heb genoeg aan een tandenborstel, speciale houten tandenstokers (met muntsmaak) en nog 2 kleine speciale borsteltjes om mijn tandvlees gezond te houden – na chronische tandvleesontsteking en tengevolge daarvan vrij dure behandeling bij een parodontologe…(zonder tussenkomst van het ziekenfonds 😦 )
  Verouderen komt niet zonder ongemakken…

  Like

 2. Christophe, parodontologen houden zich alleen bezig met de ziekten van het tandvlees, ze trekken geen kiezen, steken geen vullingen etc…uitsluitend het tandvlees, problemen met het uitgroeien van tanden etc… En het is nu niet dat ik ‘zo oud’ ben, maar ik heb gezien dat je schatten van kindjes hebt – die heb ik thuis ook af en toe rondlopen maar dat zijn dan mijn kleinkinderen… 😉

  Like

 3. Jong…wat is jong? 😉
  Ik ben een halve eeuweling + 6 en heb 3 kleinkinderen waarvan de oudste nog geen 4 is! Zeker jonge kleinkinderen… 🙂

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: