We zijn met teveel

Vandaag moest ik naar Beringen. Ik vertrok thuis rond 07:45 u en mijn gps gaf me een ETA van 09:02. Ik ben daar om 09:41 aangekomen. Mijn GPS is dus een zeveraar.
Na een leuke babbel aldaar ben ik rond 13:45 u vertrokken richting Eeklo. ETA 14:52. Thuisgekomen om 15:27. Mijn GPS is dus echt een zeveraar.

We zijn met teveel.

Waarom moest Gaston De Groote net vandaag de baan afspuiten? Doe dat op een andere dag aub, niet als ik naar Beringen moet. Op StuBru spraken ze van een accordeonfile. Stukje file, beetje rijden om dan terug in de file te staan enz… Ik vind dat toch gevaarlijk. Zeker als ik niet teveel geslapen heb.

Vrachtwagens, rijden er daar nog Belgische tussen? Ik zag vooral Polen en Tsjechen op de baan. Ook wel Italiaanse en Kroaten. Maar Belgen? Neen. Of misschien één. Of twee.

Tussen de nieuwe borden van verkeersveiligheid ook deze mogen lezen :

U rijdt niet met de fiets naar het werk, want u bent de handleiding kwijt?

Benieuwd ook na de afloop van de voetbal deze avond. Voor één keer, echt voor één keer maar, hoop ik een beetje dat die uit Brussel zich kwalificeren.

[tags]accordeonfile,file, vervelend[/tags]

Advertisement

2 thoughts on “We zijn met teveel”

  1. Ik moet normaal gezien deze week nog naar Genk. Denk dat ik de afspraak maar op zondag ga plaatsen, is wel moederkesdag maar zal toch een stuk vlotter zijn in het verkeer denk ik.

    Groetjes, Mario

    Like

  2. Mario, momenteel is het echt wel een ramp op de baan. Overal werken ze, onze centen vliegen de deur uit. Als je zondag kan, dan doe je het beter dan..

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: