Het is feest

Een verjaardagsfeest dan nog wel. Het benzinestation van rechtover mijn deur bestaat 25 jaar. Luc en Christine houden de zaak deze week dus 25 jaar open. En deze week, van 8 tot en met 13 Mei krijg je bij elk bezoek een kleine attentie. Zo krijg je vandaag bvb een ijscreme. Ik ga meerdere keren gaan denk ik vandaag. Enkel jammer van het weer natuurlijk maar daar gaan we niet over uitwijden.
Ik vraag me soms af hoe Luc en Christine dit uit houden. Elke morgen, met uitzondering van Maandag, doen ze om vijf uur open. Dat betekent dat ze er al vanaf 4 uur zijn. Om 20 uur sluiten ze de deuren en hebben dan zeker nog een uur kuiswerk. Luc, die zie je overdag constant bezig met het kuisen zijner benzinestation. Schuren, met de hoge druk alles reinigen, bloemetjes aanplanten, geen karwei is hem teveel.
Christine die runt de shop die bij het benzinestation hoort. Altijd is ze opgewekt als je daar binnenkomt. En praktisch is het ook wel, zo een soort van kruidenier rechtover de deur. ‘s Morgens vroeg kan je er terecht voor vers brood, en ze zijn tevens open op zondag.
Dus als jullie in de buurt van Eeklo zijn, ga tanken bij Total op Balgerhoeke 😉

Total

Dit lijkt op een klein beetje reclame niet? Was de bedoeling niet, maar ik wou die mensen eens langs deze weg proficiat wensen.

[tags]feest, 25 jaar, luc, christine, ijscreme[/tags]

Advertisement

4 thoughts on “Het is feest”

 1. “Ik vraag me soms af hoe Luc en Christine dit uit houden.” Misschien door goed geld binnen te rijven en snel(ler) met pensioen te gaan?

  Heb vroeger nog 9 maanden bij Total (bijzetel op de Rijnkaai te Antwerpen) gewerkt.

  Like

 2. Hey buddha, inderdaad, sukkelaars zullen het zeker niet zijn. Maar ik vind, en ik ben ook zelf zelfstandig, dat het toch lange dagen en korte nachten zijn. En steeds maar werken. Het gebeurt weinig dat ze eens op reis gaan.

  Like

 3. Waar is dat? In Eeklo….k’moet precies straks mijne auto nog eens gaan voltanken… 😉
  Misschien toch beter niet..gaat een duur ijsje worden…:-)

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: