Stoppen met roken

Lang geleden dat ik het er nog eens over gehad heb. Als je op mijn categorie ‘stoppen met roken’ klikt kan je de postjes die ik er wist over te schrijven nog eens herlezen.Toen ik begon met stoppen met roken onderhield ik trouwens een blog. Dat blog kunt u hier nog terugvinden. Ik vermoed dat er niet veel van mijn lezers zijn die dit wisten. Want, eind Oktober 2006 stopte ik met roken en ik stopte met dat blog eind December 2006. Ik had toen nog maar een beperkt aantal lezertjes.

Goed, ik kom tot op het punt waar ik wou zijn en waarom ik dit logje schrijf. Toen ik dus aan het stoppen was, las ik ook het boek van Allen Carr (RIP): Stoppen met roken.

Dat boek staat nu nog steeds in mijn boekenkastje en ik vind dat het daar wel weg mag. Wie dus van plan is om te stoppen met roken, geef me een seintje en het boek is van jou. Zomaar, gratis en voor niets. Gewoon een mailtje sturen naar christophe at c2bSoft dot be. Uit de weliswaar honderden mailtjes zal een kinderhand de gelukkige ‘ik stop met roken’ trekken.

[tags]roken, stoppen, allen carr[/tags]

2 thoughts on “Stoppen met roken”

  1. Ik ben nog steeds niet gestopt met roken en aangezien ik ook geen plannen in die richting heb, laat ik het boek graag aan een ernstige kandidaat.

    Like

  2. Ik zou van alles doen voor een gratis boek…maar stoppen met roken?? Neen…. want – je raadt het! Als je niet begint met iets moet je er ook niet mee stoppen! 😉
    Prettig weekend!

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.