Sidebar update

Mijn sidebar heeft terug enkele veranderingen mogen ondergaan.

Zo zijn er terug enkele lieve en leuke blogjes in mijn blogroll terecht gekomen.

Sommige staan er al een tijdje tussen en sommigen zijn vers van de pers. Maar ik ga natuurlijk niet elke keer een update schrijven als er een blogje komt bij te staan.
Welkom aan :

Dipfico
Imke Dielen
Onnozelheid mag
Pironik

Ook kocht ik in aanloop naar Rock Werchter een nieuw stukje muziek. Arctic Monkeys verdwijnen dus uit de sidebar en worden logischerwijze vervangen. Ik mag de Kings Of Leon verwelkomen. Zalig. Ik zou hier een volledige cd-beschrijving ten beste willen geven maar ik heb een vermoeden dat de lezers dezes blog daar niet zo voor te vinden zijn. Daarom ga ik zoiets misschien op mijn muziekblogje doen. Wel even meegeven dat er tegenwoordig toch echt wel goede muziek gemaakt wordt.
Zo is de nieuwe van zornik goed, de arctic monkeys hebben een prachtige cd uitgebracht, over bloc party wist ik al eens te zeggen dat het wel eens de cd van het jaar kon zijn. Maar ik moet mijn mening toch herzien. Kings Of Leon met Because of the times klinken fantastisch. Beetje een nieuwe Creedence Clearwater Revival. Maar dan beter. Ik kan al niet wachten om die op Werchter te mogen aanschouwen.

[tags]sidebar, kings of leon, blogroll[/tags]

5 thoughts on “Sidebar update”

  1. Zeker Klaxons eens uitproberen. En de nieuwe van de Manic Street Preachers (Send Away The Tigers) ik ook echt dik in orde…

    Like

  2. Joke, die klaxons zijn zeker tof, en ook de MSP ken ik. Maar ik ben een beetje boos op die laatste. Ook al maken ze goede muziek, ze hebben ons eens laten staan op Werchter. De sloebers.

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.