Blogmeeting te Antwerpen

Gisteren naar de blogmeeting in Antwerpen geweest.

Door de sinksenfoor was het nogal druk richting de afgesproken plaats maar na een kwartiertje file rijden had ik toch een plaatsje langs de kaaien gevonden.
Omdat ik niet wist waar de bloggers zich op dat moment ophielden belde ik Vincent op. Die wist me te vertellen dat ze zich op Strantwerpen bevonden. En dat was nu net de plaats waar ik net voorbij wandelde.
Even rondkijken en ja hoor, daar zag ik de websterMC zitten. Al de rest waren voor mij dan nog onbekende gezichten. Gezichten met een blog natuurlijk. Ik had voordien ook de inschrijvingslijst eens ter harte genomen en de meeste van de blog personaliteiten bleek ik nog niet te kennen. Maar dat kon me dus zeker niet deren om mij naar de blogbeach meeting te begeven. Als eerste maakte ik kennis met Juffrouw vuur. Handjes schudden, kusje geven, “hey” zeggen.. . Bloggers blijken vooral cola en koffie te drinken was mijn eerste indruk maar al gauw werd me duidelijk waarom er geen pintjes gedronken werden. Het enige bier in de zaak was Corona. Ik bestelde dus ook een cola.
Ik nam een stoel en plaatste me tussen 2 bloggers. Het bleek een team te zijn, met name een stukje van het team ‘appelogen’. 10 postjes per dag proberen zij op hen blog te loggen.
Ook Jeroen, organisator van dit alles, zwaaide me toe.
Na een wandeling langs de sinksenfoor, tijdens dewelke ik kennis maakte met meneer oogsnoep gingen we binnen in een bowling. Aan de ingang van de bowling deed ik een praatje met Anne. We hadden plaats op het terras dus de tafels werden bijeen geplaatst en iedereen vleide zich gewillig neer. Ik besloot plaats te nemen bij bloggerpersonaliteiten waar ik nog geen contact mee gehad had op strantwerpen of op de weg naar de bowling.

Zo mocht ik naar de straffe verhalen van Clo luisteren, samen met Maarten, pvw, polskaya en Ann L. Van Ann kreeg ik een paola246 badge.
Er waren nog een 10-tal meer bloggertjes maar ik had niet echt de tijd om nog met iedereen snel kennis te maken. Als jullie dit lezen, schrijf maar in de comments wie jullie precies waren, ik zal jullie blog dan zeker en vast bezoeken ;).
Na 2 primus’kes besloot ik om naar huis terug te keren. Het was al even na 23 uur en morgen had ik ook nog eens een feestje te goed.

Dames, Heren, het was me aangenaam jullie te mogen ontmoeten.

Wie ik echter ook nog wou zien maar niet gezien heb :

  Emich
  Pietel
  Bert
  Erlend
  Imke Dielen
  Nicodemus
  Sven

Mijn feedreader is alvast weer een beetje langer geworden evenals mijn friends bij twitter. En daar kunnen er nog gerust wat bijkomen.

13 thoughts on “Blogmeeting te Antwerpen”

 1. Ik wist alleen van Oogsnoep zeker dat ie ging, maar heb hem anderhalf uur proberen bereiken,… wat niet gelukt is. Ik was er eigenlijk maar ben na een kwartiertje naar mijn volgende afspraak gereden.

  Ik had beter Vuur haar telefoonnummer gevraagd op de Paola ontknoping…

  Maar leuk te horen dat het gezellig was.

  Like

 2. Door het slechte weer zag ik het echt niet zitten om tot Antwerpen te rijden. (Ik moet van onder Brussel komen) … Ne volgende keer dus πŸ™‚

  Like

 3. Leuk dat ik de weg naar je blog heb gevonden! We zouden een soort stoelendans moeten doen totdat je met iedereen eens hebt kennis gemaakt πŸ˜‰
  Tot de volgende keer!

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: