8 thoughts on “Schitterend toch.”

 1. Die grapjes beginnen me eerlijk gezegd te vervelen. En ‘t is “*bijna* 1 op twee”. ‘t was iets van een 40% of zo. Da’s dan nog maar een kwart van de Belgen of zo. Enfin. *Geeuw*. Zelden zoveel buzz gezien met zwart-witte meningen als in dit dossier. Weinig genuanceerd allemaal.
  Wil ik Vlaanderen onafhankelijk? Nee. Moet er iets veranderen? Ja. Er is nog een grote grijze zone ertussen hé. Die 40% vlamingen die “onafhankelijkheid willen” zullen ook wel niet allen hetzelfde willen.

  Like

 2. Ik heb er zelf niet echt een uitgesproken mening over. Politiek is eerder iets dat mij te boven gaat. Loze beloftes en zo meer, maar nooit realisaties. Ik steek mijn tijd dus liever in andere dingen. Maar ik geloof dat wijzelf er weinig aan te zeggen hebben aan gans die democratie. Deze post zag ik eerder als klein grapje omdat ik dacht dat het wel goed gevonden was door die ebay-aanbieder.

  Like

 3. De anonieme bieder blijkt niet zo erg anoniem. Het zou gaan om ene ‘Dekaesstecker’ ofte Gerrit Six, blogger en voormalig reporter bij Knack magazine.
  Wat er ook van zij: ik vind het vooral een goede grap, ja.

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: