71!

candarel

‘s Morgens drink ik meestal veel te veel koffie. Zo een tas of 10 (dubbele tassen) vol met koffie verwarmt dan mijn innerlijke zelve. Tevens krijg ik dan ook de boost die nodig is om verder te werken.
Maar bij de koffie doe ik dus suiker. Een klontje tiense suiker wel te verstaan. Veel te veel suiker dus. Toen ik deze morgen op de weegschaal plaatsnam viel ik bijna als een zak patatten op de grond. Ik was 2 kilo bijgekomen. Reden daarvan zal ook zijn dat ik tijdelijk niet meer kan sporten om wille van dit pijnlijke voorval.
Daarom heb ik besloten de koffie uit mijn suiker suiker uit mijn koffie te verbannen naar andere oorden en over te schakelen ‘naar het volgens de reclame veel gezondere’ canderel.

Maar ooit zal ik toch eens moeten stoppen met sporten mag ik aannemen. Ik vrees dus voor ronde vormen zo tegen mijn 75ste levensjaar.

Edit : 14/11/07 Candarel –> Canderel (Thx to P-ke)

[tags]suiker, canderel, koffie[/tags]

Advertisement

8 thoughts on “71!”

 1. Ha! Wel grappig dat mannen af en toe ook met hun gewicht bezig zijn (en dit dan ook nog toegeven). 2 Kilo, ‘ t is niet veel maar dat voelt ge toch è. Doch eens het sporten herv

  Like

 2. Ik heb het niet zo met de smaak van Canderellekes. Dat smaakt toch niet hetzelfde als echte suiker. Waar ik wél erg tevreden over ben, zijn de Ti-light klontjes.

  Like

 3. >> Kiekeboe, te vroeg enteren is nergens goed voor ;). Maar inderdaad ik schrok wel eventjes toen ik die 2 extra kilootjes erbij zag staan. Zeker omdat ik al sinds m’n 18de rond de 69 bleef hangen.
  >> buddha, ow precies wel, ik heb net eens gegoogeld op aspartaan – buiten dus met die handel.
  >> Femke, het smaakt zeker niet hetzelfde maar ik dacht het te doen voor een goed doel. Maar zie hierboven… Dan misschien de ti-lightjes eens proberen.

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: