Humo lezen

Humo lezen op de trein kan echt wel gevolgen hebben. Immers, toen ik op 29/10 met de trein naar Brussel reed zat ik bij 2 West Vlaamse meisjes.
Ik mocht er een schitterende domme blondjes mop aanhoren. (Het ging geloof ik over een dom blondje dat plaats genomen had in de business class van een vliegtuig).
Mijn maandag begon direct goed.
Ik nam de Humo ter hand en zoals gewoonlijk lees ik die altijd van achter naar voor. (Cd recenties – cowboy Henk, uitlaat,..) Eén van de 2 vroeg of ik de Humo altijd van achter naar voor las. En zo raakten we dus aan de praat. Het zwartharige bruinblond meisje naast mij bood mij een mentos aan. Hoewel ik een beetje een mentos-verslaving heb (en zij ook wist ze mij te vertellen) weigerde ik het snoepje toch in ontvangst te nemen. Want het was geen muntje maar een naar fruit smakend snoepje. Haar naam had ik onmiddellijk opgevangen en toen ik aan haar vriendin de naam vroeg moest ik door het antwoord spontaan aan de Kaiser Chiefs denken. (Dat zal ze waarschijnlijk al meer gehoord hebben veronderstel ik).
Ik vertelde dat ik naar Brussel moest om een examen in excel af te leggen. Zo was het mij door de opdrachtgever toch verteld. Het zou echter veel meer zijn dan dat, zo bleek daar.
Toen ik ter hoogte van Brussel Centraal afscheid nam van die 2 mooie verschijningen zei ik dat ik mijn resultaat in uitlaat zou proberen krijgen. Ik zou dus ook een speciaal hotmail adres aanmaken waarop ze mij dan zouden kunnen bereiken. De 2 meisjes spoorden nog verder tot Leuven.
En zie, vandaag in de Humo – mijn uitlaatinzending, en zie, vandaag in mijn mailbox : Mails van die 2.
Nu, ik moet toegeven die mails van de 2 meisjes zaten er al langer in, want ze hadden via het archief op de Humo site, mijn schrijfsel gevonden. Maar ik had nog niet in die mailbox gekeken, tot deze morgen dus.
Wel plezant om zoiets mee te maken.
Benieuwd of ze hier soms eens iets in de comments zullen plaatsen.

[tags]humo, lezen, trein, ontmoeting[/tags]

9 thoughts on “Humo lezen”

 1. Voor wat de Humo allemaal niet nuttig kan zijn!

  Ge had uiteraard ook direct uw emailadres kunnen geven of het hunne vragen maar dat zou te makkelijk zijn, nietwaar πŸ˜‰

  Origineel wezen

  Like

 2. als ze naar leuven gaan de maandag denk ik dat studenten zijn. en dat ze zeker 16 zijn. Hopelijk moet je de zalven van vorige post niet gebruiken. πŸ˜‰

  Like

 3. Net het stukje in uitlaat gelezen. En een correctie is hier toch op zijn plaats. 1.150.000 in slaap gelulde lezers minus 1. Moet wel leuk zijn als je tekstje in uitlaat verschijnt vooral omdat er altijd zo’n geweldig grappige en spitsvondige commentaar op gegeven wordt.

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: