Feel good

Deze morgen dacht ik bij het ontwaken om 05.45, this is gonna be a hell of a day. Om iets voor zeven kreeg ik reeds telefoon van een klant die meldde dat er problemen waren bij het opstarten van de computer. Gezien ik op het punt stond om de kinderen naar de opvang te doen zei ik tegen de klant dat ik pas tegen zes uur zou kunnen komen kijken. Met alle gevolgen vandien natuurlijk, zijnde een boze klant. Iets later kreeg ik nog een smsje waarbij ik niet wist wat ik moest denken.

Ik baalde dus als een stekker in de rit naar het station van Aalter. Maar opeens hoorde ik bij Peter en Sofie onderstaand nummer op de auto. En heel opeens was ik in een goede bui.

Op het werk toegekomen werd de stemming van het smsje evenwel bevestigd. ‘Mijn diensthoofd’ had gisteren geklaagd dat ik niet aanwezig was. Maar het liedje indachtig kon dit mij helemaal niet schelen. En toen ik een smsje kreeg van de klant dat het computerprobleem opgelost was kleurde de hemel open en is het nu een fijne dag aan het worden.

Feel good naar aanleiding van de roze bril blogweek.

[tags]eels, music, feel good, roze bril blogweek[/tags]

Advertisement

3 thoughts on “Feel good”

  1. Lang leve de muziek en lang leve Peter en Sofie. ‘t Is zo’n plezant duo. Ik geniet iedere morgend van het laatste half uurtje van hun programma.

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: