Energieloos

Deze voormiddag diende ik een presentatie te geven aan de big chiefs van het werk. De presentatie bevat alle informatie die ik hier de laatste 2 maand geanalyseerd heb.
Ik heb deze week dus lange dagen bezig geweest en het heeft precies heel veel van mijn energie gevraagd. Het werd een noodzakelijke presentatie in Powerpoint alwaar ik enkele flash filmpjes kon in embedden. Flash filmpjes die ik maakte met deze tool en die de werking van het programma waar in aan het schrijven ben, toonden.
De presentatie duurde 2 en een half uur en ging uitstekend, enkel positieve reacties. Ze resulteerde ook in een verlenging van mijn contract.
Maar toen ik rond half één naar buiten ging om eten op te zoeken voelde ik mij ineens totaal energieloos. Ik heb gelijk nergens de fut voor. Zelfs het schrijven van deze blogpost is al lastig.

Deze namiddag ga ik het hier dus eens ietsje kalmer doen.

[tags]futloos, energie, energieloos, presentatie, wink, powerpoint[/tags]

8 thoughts on “Energieloos”

  1. Een presentatie van 2 en een half uur! Dat vereist een serieuze inspanning van je lichaam en geest. Dus deze avond mss eens tijd voor wat ontspanning. Al is het maar lekker lui in de zetel hangen met film of boek. En proficiat met de verlenging van je contract.

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.