Een aanrader

Een veertiental dagen heb ik erover gedaan om, in de trein, een boek uit te lezen. 14 dagen over één boek, dat is echt wel aan kruissnelheid dat ik gelezen heb. Althans voor mij is 14 dagen toch snel. Maar het boek, ‘Extreem luid & ongelooflijk dichtbij’ van Jonathan Safran Foer las dan ook als een trein, in de trein.
Toen ik woensdag de trein uitstapte diende ik nog vier hoofdstukken te lezen. Ik kon echter niet meer wachten tot ik nog eens op de trein zou zitten dus verslond die 4 hoofdstukken dan maar thuis. Ik had de kaarsjes aangestoken, de lichten gedimd, muziek van coldplay zachtjes op de achtergrond laten spelen en me in de zetel neergeplant.

En nu ga ik opzoek achter ‘Alles is verlicht’ van diezelfde auteur. Het zal een tweedehandsboek moeten worden want naar het schijnt is het boek niet meer in de handel verkrijgbaar.

Alles is verlicht - Jonathan Safran Foer

[tags]lezen, aanrader, extreem luid & ongelooflijk dichtbij, alles is verlicht, jonathan safran foer[/tags]

Advertisement

4 thoughts on “Een aanrader”

  1. Staat hier netjes in de kast. Zelf nog niet gelezen, maar Kaatje beweert dat de vertaling ‘vreselijk’ is. Gewoon beter Engels lezen. Film is ook de moeite. Met Elijah Wood.

    Like

  2. Heb ik ook in mijn boekenkast staan! Ik kijk er al naar uit om in te beginnen, maar ben op dit moment nog bezig in Wolkenatlas van David Mitchell…

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: