Senseo

Koffie

Men schrijve gisteren:

Koffie, ik drink er behoorlijk veel. Maar het moet déca zijn, want anders protesteert mijn maag nogal hevig aan dan krijg ik de beef. Velen denken dan dat ik aan het afkicken ben van één of andere drug als ze mij zo zien. Ik lijk wel aan de ziekte van Parkinson te lijden en de reeds tot mij genomen voedingswaren zouden mij langs dezelfde weg als langs waar ze binnen gekomen zijn, willen verlaten.
Maar ik drink graag koffie dus ik doe het met déca. Maar men zegt wel eens dat déca geen echte koffie is, dus probeer ik het vandaag eens met milde padjes in mijn senseo. Ik ben nu aan tas twee, dewelke er in feite vier zijn want ik drink altijd een dubbele tas,drie toe en ik kan nog gewoon bewegen.

Hmm, ik denk dat ik het maar stop na drie tasjes milde koffie. Ik moet sowieso toch minderen want ook na een acht-tal(dubbele) déca tassen durft mijn eetlust ‘s middags wel eens te wensen over laten.

[tags]senseo, koffie, decafeine, mild[/tags]

Advertisement

4 thoughts on “Senseo”

  1. Ah, ik krijg hier ook regelmatig de bibber maar ik wist niet dat dit lag aan veel koffie drinken. Dacht altijd dat het dan tijd was om iets te eten. Nu ja, ik schuif mijn koffie niet aan de kant, het moest maar zo lekker niet zijn.

    Like

  2. Nee, heb dat wel gehad, heel erg zelfs. Maar sedert ik thuis ben is mijn hartje terug volledig normaalkes. En ik drink nog evenveel koffie. Dus bij mij was dit niet de oorzaak.

    Like

  3. Ik doe mensen soms ook opkijken door mijn gebibber maar aan de koffie zal het bij mij niet liggen want ik heb nog nooit koffie gedronken. 🙂

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: