Da’k het morgen zal doen

Pff, ik weet niet hoe het komt maar de laatste tijd (weken) heb ik nogal veel last van procrastinatie. Net alsof ik morgen meer zin zal hebben om het wel te doen.

[tags]procrastinatie, uitstel, uitstellen[/tags]

7 thoughts on “Da’k het morgen zal doen”

 1. Ooo, dat heb ik zooo dikwijls. Heel vervelend want op den duur geniet je helemaal niet meer van het niksdoen. Ik word er ontzettend zenuwachtig van. Dom? Een beetje wel, denk ik.

  Like

 2. Mijn leven is eigenlijk gewoon een lange aaneenschakeling van geprocrastinateer(?). Ik denk dat ik op mijn sterfbed honderden dingen ga kunnen opsommen die ik nog moet doen.

  Like

 3. Ik heb daar al mijn ganse leven last van – uitgenomen dan voor de dingen die ik héél graag doe, zoals lezen, puzzelen en breien! 😉
  In mijn geval heeft dat geen zware of ingrijpende gevolgen, want echtgenoot (in hetzelfde bedje ziek) is 71 en ikzelf 57, dus met pensioen eigenlijk!

  Like

 4. Ik ken dat woord dus nog maar sinds ik er zelf eens over schreef een iemand (jij?) me wist te zeggen wat het was. Ik ben ondertussen nog geen haar beter geworden. En we zijn niet alleen, zo blijkt! Wat een troost, zeg.

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.