2 naakte meisjes

De meisjes van t.A.T.u zijn een beetje in een vergeethoekje geraakt. t.A.T.u. is, zoals de meesten zich wel zullen herinneren een meisjesgroep waarbij de 2 leden lesbisch zijn. Ooit deden ze mee aan het euro visie songfestival en er ontstond een hele controverse rond deze 2 meisjes. Om nu uit de vergeethoek te geraken gaan ze in de videoclip van hun nieuwe song zo goed als helemaal naakt. De song luistert naar de naam Beliy Plaschik wat zoveel als witte jurk zou betekenen.

Voor de priesters en de nonnekes is er ook een censored versie.

Advertisement

6 thoughts on “2 naakte meisjes”

 1. Benieuwd hoeveel zenders met de ongecensureerde versie zullen uitpakken.
  Een beetje visuele aandacht is wel nodig, want de muziek maakt me warm noch koud, eigenlijk.

  Like

 2. @Menck Ik vond het liedje in eerste instantie ook maar niets, maar ik heb het nu toch al een 30-tal keer gehoord en het ligt me wel 😉

  Like

 3. Lijkt me geknipt voor een Vlaamse versie, gemaakt in opdracht van VTM, met Yanaïka en Steffi in de hoofdrol. Ze kunnen dat dan rekken tot 345.897 uitzendingen en in de laatste aflevering, een marathon-uitzending van 24 uur, kunnen ze dan massaal oproepen om te smssen of Yanaïka moet gefussilleerd worden of niet.

  Like

 4. (Ik ben nog wat over mijn toeren door de meest ergerlijke, domme, irritante, debiele, achterlijke, idiote, stuntelige, vervelende, onproffessionele, slaapverwekkende en geldslikkende uitzendinging in de tv-geschiedenis, een absoluut diepepunt. Ja, gisteren, en neen ik kon niet wegzappen want eigenlijk wou ik ook wel weten of Jelle nu gewonnen had. Maar ik kijk natuurlijk anders nooit naar VTM en ook niet naar Sara, dus ik kan niet vergelijken)

  Dit is wat duiding bij mijn vorige reactie.

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: