Missen is menselijk

Maar vergeten duidelijk niet.

Even kort schetsen.
Ik vergeet op Vrijdag mijn GSM. Bij thuiskomst merk ik dat ik een 27-tal oproepen gemist heb. 25 oproepen zijn van mijn voice-mail. Die belt me dus terug op, als er iemand een bericht inspreekt op mijn voice-mail.
Ik bekijk mijn mail en zie daar een mail tussen zitten met hoofdletters van hier tot in Gent. Ik krijg dus al de kriebels van zo een mails. Persoon die verantwoordelijk is voor de mail + de vele gemiste oproepen dan maar eens opgebeld. Krijg ik daar toch een pak verwijten naar mijn hoofd. Ik moet dus stante pede paraat staan als er ergens een probleem ontstaat met een computer. Want ik ben tenslotte zelfstandig.

Mijn klanten genieten normaliter een 24 uur service; Wat op zich ook al heel snel bediend is, mag ik wel stellen.
Wat nu? Mag ik tijdens een meeting of andere belangrijke bespreking mijn GSM niet meer uitleggen? En zeker niet meer vergeten.
Ik weet het, ik was hem vergeten en heb me dan ook tot 5 maal toe geëxcuseerd aan de telefoon. Maar het was duidelijk niet oké aan de andere kant van de lijn. Weet je, volgende keer gooi ik de telefoon gewoon dicht. Niets meer te mekkeren dan. Of is dat dan zo een slechte service?
Of ben ik gewoon ONVERSCHILLIG, mijn waarde klant? Want jullie zijn GOD toch?

Advertisement

7 thoughts on “Missen is menselijk”

  1. Als het een troost mag zijn, ik krijg ganse dagen zulke klanten aan de lijn.
    Ze denken inderdaad da ze in hun recht zijn en dat alles met een vingerknip kan gebeuren.

    Like

  2. Dit fenomeen strekt verder dan klanten. Verwacht niet iedereen tegenwoordig van iedereen dat je altijd en overal bereikbaar bent. Ik heb het antwoordapparaat van mijn gsm uitgeschakeld. Onze mentaliteit moet dringend wat bijgestuurd worden en daar moeten we allemaal wat aan meewerken.

    En zelfs een zelfstandige heeft recht op zijn vrije tijd. (Maar beste loodgieter, wil u toch ook aub eens zelf terugbellen nadat ik al drie keer een bericht ingesproken heb, na een weekje is dat toch niet te veel gevraagd?)

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: