Gewonnen!

Deze voormiddag vond ik dat het dringend tijd was dat het huisje een beetje gekuist werd. Gezien de kinderen niet buiten konden spelen, mochten ze op de wii spelen. Ze kozen ervoor om te bowlingen. Toen zoon na een viertal spelletjes kwam zagen dat hij niet meer wou spelen omdat hij toch niet kon winnen, zei zijn zus: “Broer, kom we gaan verder spelen je mag eens winnen hoor”. Ik dacht ‘Wow, dochter kan ook al eens iemand laten winnen, flink van haar’. Even later zag ik Rune rondspringen en roepen “Hoera, ik heb gewonnen!”. Ik zag de score en Rune stond daar te blinken met 160 punten terwijl Elle er 120 verzameld had. “Zie je wel dat je het kan, grote meneer”, zei ik. Zus lachte en zei, “Ja maar ik heb met zijn bakje gesmeten en broer met dat van mij”. Daar stond ik dan, te denken aan de olympische gedachte van de dochter.

[tags]wii, Elle, Rune, Kids, bowling[/tags]

Advertisement

3 thoughts on “Gewonnen!”

  1. In dat Wii bowlingspel met het vermeerderend aantal kegels daar (onderdeel van dat fitheidsprogramma), zit trouwens een leuke easteregg :p

    Als je op het laatste met die ongeveer 100 kegels daar, je bowlingbal OP de rechterlat kan laten rollen tot voorbij alle kegels (zonder uiteindelijk in de goot te belanden), vallen ze allemaal uit zichzelf omver.

    Al genoeg gedaan bij het spelen op de Wii tijdens de vroege uurtjes. 😉

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: