Dan maar geen choco

Zo een warme cécémel kan best wel eens smaken. En kijk, ze hebben het gemakkelijk gemaakt om warme choco te maken want dit kan vanaf nu met de senseo.

Zaterdag ging ik dan ook op zoek naar de bewuste chocomelk. Maar het starterspakket (je hebt een speciale padhouder nodig) was nergens niet meer te verkrijgen.

Toen ik gisteren in het warenhuis liep zag ik dat er terug starterspakketten lagen. Thuisgekomen laadde ik de boodschappen uit en keek in de verpakking van de chocomelk.
Raar dacht ik, dat is nu een vuil paars oortje aan die padhouder terwijl dat toch geel zou moeten zijn.
Bij nader inzicht was het geen starterspakket van cécémel dat ik meehad maar ook douwe egberts bracht zijn eigen hete choco op de markt.

Deze morgen wou ik de choco eens testen. Padje in de padhouder, druk op het knopje en hopla, daar kwam de hete chocomelk het warme water van tussen de opening op de keuken gestroomd. Snel stopcontact uitgetrokken opdat niet de volledige lading water over de keuken zou stromen.

De padhouder is dus niet gemaakt voor mijn senseo machine, ik moet contact opnemen met het Philips Consumer Care Center.

[tags]cecemel, senseo, douwe egberts, philips[/tags]

4 thoughts on “Dan maar geen choco”

  1. Bij de nieuwe cécémel moet ge heel goed schudden met de pad, dan goed inklikken en wanneer ge de pad wil weggooien, zit die nog vol met water (loopt uit in vuilbak). Ik vind die eerlijk gezegd niet echt heel goed smaken… Dus misschien eerst eens ergens (proeven) testen voor ge u één aanschaft!

    Like

  2. klopt ik heb de padhouder paars ook er zitten 2 oortjes bij maar deze zijn alleen voor de 7800 en de 7810 versie zelf heb ik de 7820 duzzzzzzz kan ik er ook nix mee…… jammer dan

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: