Josje naakt

Doordat er kinderen ten huize zijn was ik natuurlijk ook geïnteresseerd wie het nieuwe K3-tje zou worden.
Ik stond er niet bij stil dat het gisteren de finale was van K2 zoekt K3 maar al zappend ben ik er dan toch opgekomen. De drie overblijvende kandidates waren net een medley aan het zingen en ze deden dat goed.

Volgens mij is het echt niet toevallig dat een Hollands meisje gewonnen heeft. Neen, integendeel. K3 mag dan al wereldberoemd zijn in Nederland, ik denk dat dit een marketingstunt is die kan tellen.

En ook de afloop van de finale was voorspelbaar. Vlaanderen tegen Nederland. Madelon, het andere Hollandse meisje dat als derde afviel moest er voor zorgen dat het effectief tussen Vlaanderen en Nederland zou gaan.
Want Noa, Vlaams of niet, was van in het begin al de minste van de drie. En toen de 2 K2tjes vertelden dat er maar één meisje het nieuwe K3-tje kon worden was ook al duidelijk dat de finale maar één show gebeuren was waarbij zoveel inkomsten uit smsjes en reclame diende gepuurd te worden.

En nee, het K3 Josje staat hier niet naakt, maar misschien heb je hier wel meer kans.

Komende zaterdag zal ik dan ook gaan kijken in Antwerpen. We zullen het zeker en vast plezant vinden, de kinderen op de eerste plaats.

3 thoughts on “Josje naakt”

  1. Jij denkt er al net zo over als ik. Ik was van in het begin al zeker dat de winnares een Hollandse Blonde zou zijn, strategisch gezien een commercieel perfecte zet. Ook al was K3 al razend populair in NL, nu is het drietal officieel 1/3 oranje, wat de kassa kassa enorm zal stimuleren.

    Voor alle duidelijkheid; het was smurf die de finale wou zien, hij wou dat volgen omdat “zijn lief” een hevige K3-fan is (smurf is 10, jaja)
    .-= Margo´s last blog ..Wadisdadier? =-.

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: