Bolt

Bolt

Feestdag gisteren. En dan komt het er wel eens van dat we na de middag naar een dvd kijken. De kinderen pikten Bolt uit de collectie en samen namen we plaats in de zetel. Wij met een glaasje Cava, de kinderen met een glaasje kinderchampagne.

Terwijl iedereen terecht zegt dat de Pixar films pareltjes zijn, mag deze computeranimatie van Disney er ook zijn.

Toegegeven, in het begin vond ik het allemaal nogal ongeloofwaardig, maar dat kwam mede door het feit dat ik de achterflap van de dvd niet had gelezen en dus niet wist waar Bolt over ging.

Op die achterflap staat geschreven:

Bolt vertelt het verhaal over dé TV-held, een hond met verrassende superkrachten. Zijn leven is iedere dag gevuld met spanning, actie en avontuur; tenminste alleen als de camera’s in de studio’s draaien. Want wat Bolt niet weet is dat zijn superkrachten alleen werken in de Hollywood studio’s en zeker niet daarbuiten. Wanneer de populaire TV ster per ongeluk van de set terecht komt in New York city, begint pas echt zijn grootste avontuur. Op zijn reis door ‘onze’ wereld gaat Bolt op zoek naar zijn baasje en tegenspeelster Penny. Daarbij krijgt hij hulp van twee onwaarschijnlijke reisgenoten – de super cynische kat, Mittens en een aan TV verslaafde, over- enthousiaste hamster en Bolt’s grootste fan, Rhino. Onderweg komen ze maffe duiven tegen die het drietal flink bezig houden. Op zijn avontuurlijke reis komt Bolt erachter dat hij geen superkrachten nodig heeft om een echte held te zijn.

2 thoughts on “Bolt”

  1. Ik had de trailer al gezien op het BelgacomTV kanaal en het lijkt me wel een toffe film. Alleen heb ik geen kinderen die ik als excuus kan gebruiken om hem te huren 😉
    .-= Wim´s last blog ..Smakken =-.

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: