Biefstuk met soldaatjes

Deze middag kwam er voor de kinderen voor het eerst biefstuk met soldaatjes op tafel.
Die soldaatjes, smullen dat ze daarvan deden.

Ken je het recept?

Bak je biefstuk in veel bakboter zodat je veel braadvocht overhoudt.

Besmeer boterhammen met boter en snij het vervolgens in reepjes van zo een centimeter breed op 5 centimeter lang.
Die ‘soldaatjes’ gebruik je dan om het braadvocht uit de pan te vegen. Vooral de korstjes die zich gevormd hebben verkrijgen mijn absolute voorkeur.

Advertisement

One thought on “Biefstuk met soldaatjes”

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: