Afstandsbedieningen

Wij hebben thuis nog altijd een aantal afstandsbedieningen voor televisie, digicorder en de surround.
Omdat ik het geluid graag via de surround krijg staat het geluid van de televisie meestal redelijk stil en dat van de surround dus luider.

Ik dien dus de afstandsbediening van de televisie te gebruiken en de afstandsbediening van de surround om het gewenste voor elkaar te krijgen.

Maar net gelijk in nog steeds niet begrijp waarom ik de televisie door een gesloten raam van post kan verzetten en waarom ik de auto van binnen in de living open en dicht kan doen, begrijp ik niet waarom ik die 2 afstandsbedieningen niet tegelijk kan gebruiken.

Ik kan dus niet gelijktijdig én de televisie stiller zetten én de surround luider zetten. Van zodra op beide remotes de volumeknoppen ingedrukt worden gebeurt er niets meer. Frequenties zijn gelijk? Ofzo?

3 thoughts on “Afstandsbedieningen”

  1. De oplossing is een universele afstandbediening kopen. Dan kan je de activiteit instellen om tv te kijken waarbij dan je digicorder, tv en surrond aangaan en je kan instellen welk apparaat instaat voor het volume.

    Like

  2. Wim, dat klopt natuurlijk.
    Maar mijn vraag is hoe het komt dat beide afstandsbedieningen elkaar opheffen. Dit zal wel met de frequenties te maken hebben zeker?

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: