Zelfgemaakte zongedroogde tomaatjes

Verleden weekend wou ik een gerecht uitproberen van Jeroen Meus.
Daarbij hoorden zelfgemaakte zongedroogde tomaatjes.

Lekkerrrrrr!

Hoe maak je die nu?

Snij een redelijk aantal kerstomaatjes middendoor en leg ze in een ovenschaal. Beetje gemalen zout, beetje gemalen peper, beetje gemalen suiker en olijfolie erop doen. Doe er ook gerust een beetje Provençaalse kruiden op.
Verwarm de oven tot 125 graden en plaats de ovenschotel er een 2-tal tot 2,5 uur in.

3 thoughts on “Zelfgemaakte zongedroogde tomaatjes”

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.