Onze looplijst

Zoals menig sportieveling ga ik af en toe lopen. Ik probeer dat toch minstens drie maal per week te doen. En zoals menig ander sportieveling luister ik tijdens mijn loopsessies naar muziek.
Terwijl ik door endomondo op de hoogte gehouden wordt van mijn tijd per kilometer en of ik voor of achter zit op mijn beste tijd op het gekozen parcours, luister ik dus naar muziek. Daarvoor heb ik een looplijst aangemaakt in spotify die ik de uiterst originele naam iRun gegeven heb.

Nu zou ik het leuk vinden indien jij, als sportieveling, dit lijstje ook zou gebruiken. Dat lijstje pas ik bijna voor elke loopsessie aan. Ik steek er dan één of meerdere liedjes bij en haal er één of meerder af. Zo zal ik ooit wel eens aan DE looplijst komen. Meer nog, ik zou graag hebben dat jij, diezelfde sportieveling, ook plaatjes toevoegt.

Het zou toch leuk zijn dat we met een steeds groter aantal lopers/fietsers naar hetzelfde lijstje luisteren. Het lijstje dat we immers samen hebben samengesteld.

Ben alvast benieuwd naar keuzes en vooral hoe ons lijstje er over een paar weken/maanden zal uitzien.
Deel alvast dit lijstje en voeg liedjes toe via een comment of een mailtje naar christophe at sietoebie punt be. En deel vooral deze post.

One thought on “Onze looplijst”

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: