LifeLog

Nieuwe douche

Wat keken we al een tijdje uit naar Woendag 22/02/2017. Gisteren dus. Want onze nieuwe douche zou toen geleverd worden. Een nieuwe douche waarop we een kleine zeven jaar gewacht hebben..
En zo geschiedde dat ook. Op dinsdagavond ging het ganse gezinnetje nog eens één per één in de oude, versleten douche. Kwestie van afscheid te nemen.
En woensdag, iets na 8 uur stond de douchevervangfirma aan ons deur. /
De mannen gingen al snel aan de slag en na een goed uur was de oude douche uitgebroken. Och wat had ik dat graag zelf gedaan, die halfafhangende deuren er totaal uit trekken.
Na het middagmaal begon de plaatsing van de nieuwe douche. Onze kleinste jongen lag ondertussen in het kamertje naast onze badkamer te slapen maar het kon hem niet deren dat de mannen aan het boren gingen.
En ineens begon het zowaar te regenen in de ruimte onder onze badkamer. Die ruimte, de voute  zoals ze ook wel eens genoemd wordt, doet bij ons dienst als naaikamer voor de vriendin;bureeltje voor mij. Er was een koppeling niet goed aangesloten bij het plaatsen van de douche.  In allerijl verplaatste ik de duurdere stukken en gooide handdoeken op boeken, cd’s, dvd’s edm.

Na goed twee uur was het gedrup gestopt en was de schade gelukkig beperkt. Enkel een paar boeken dienden gedroogd te worden, de rest kon vrij makkelijk en snel uitgedroogd worden. Een drietal gevulde wasmachines met handdoeken later, was het ganse euvel achter de rug.
En vanavond springen we natuurlijk één voor één in onze nieuwe douche.

Advertisements

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.