Wat ik mij afvraag

Tijdens de treinrit van deze morgen zag ik dit passeren op twitter.

Inderdaad, ik denk daar wel eens aan. Temeer omdat het wel eens gebeurt dat ik aan jou denk wanneer ik een liedje hoor, op een blogpost van weleer uitkom, ergens binnenstap, iets lees, iets hoor, iets zie gebeuren, iets doe, …

En zo stel ik mij ook regelmatig de vraag wanneer ik foto’s bekijk en er staan andere personen op dan de vrijwillig geportretteerden. Wat zouden die mensen nu doen, Wie zijn die in feite? Leven ze nog? En sta ik op foto’s die anderen genomen hebben? En denken die mensen dan ook wat zou die nu aan het doen zijn? Wie is dat in feite? Leeft die nog?

Ik heb dat zelfs op het moment dat ik een foto neem. Zo het idee van die persoon daar, die nu toevallig op mijn foto staat;  als ik later naar deze foto kijk dan zal ik mij afvragen wie je bent, wat je doet, … .

Ik open zowaar mijn bijna vergeten flickr account nog eens en pik er lukraak een foto uit.

Elle 28 meter

Deze foto is genomen in Planckendael op 15-04-2011.  De dochter, toen 7 jaar doet daar een sprintje om te kijken hoe snel ze loopt ten aanzien van een luipaard. Bij het bekijken van de foto stel ik mij dus de vraag wat die jonge gasten op de achtergrond nu doen evenals de personen rechts op de foto.

 

Heb jij dat ook?

Advertisement

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: