Anne met een E

Ik schreef er eerder al eens over. Over Netflix. We zijn nu zo een zeven maand verder en is er nog niet zo heel veel veranderd. Als ik terugkijk naar wat we reeds zagen is dat vrij weinig.

We zagen met zijn allen de eerste reeks van Stranger things. Heel toevallig begonnen we aan die serie en het zou later een hit worden. Zo ook met 13 reasons why. En tot zover de gemeenschappelijke series die we keken.

De vriendin en ik zagen tot nu toe één film samen. Now you see me.

Ik zag Ozark, de vriendin kwam tot nu toe aan aflevering 5.

Ik zag het eerste seizoen van Narcos en de eerste 2 afleveringen van seizoen 2; Als ik tijd heb dan kijk ik verder want ik vind dit best een toffe serie. Het duurde evenwel anderhalve maand om tot s2 eps2 te geraken.

Toen ik met de trein naar het werk ging zag ik s1 tem s2e3 van Orange is the new black.

House of cards zag ik tot s1e3. Ik zou ooit wel eens verder kijken. Maar nu ik weet dat de serie nooit een eind zal hebben hoeft dit ook niet meer voor mij.

Stranger things 2, dat zouden we samen bekijken, in het weekje verlof dat we hadden met Allerheiligen. Samen.. Dochter Elle zag het op één weekend, zoon Rune deed er een dag langer over, ikzelf ben nu aan e5 en de vriendin, tsja, die moet nog beginnen.

Ik vond het dus wel eens tijd om samen met de vriendin tijd te maken om naar ‘iets’ op netflix te kijken. Samen gezellig in de zetel en in plaats van naar enterainment of infotainment op tv te kijken, ging de tv op netflix. Geen serie waarin gevochten, geschoten, scheefgepoept of iets dergelijks in gebeurt aub.

 

En zo zijn we gestart met Anne with an E. Blijkbaar lust de vriendin hier wel pap van. En ik. Ik vind het leuk. We gaan hier tijd voor maken.

 

Advertisement

2 thoughts on “Anne met een E”

  1. Geïnspireerd door mijn blog om het eens te proberen? Want ik heb het enkele maanden geleden al gekeken en ik vond het ook heel goed. Volgend jaar komt seizoen 2. Voor mij brengt de serie veel herinneringen terug. De serie is gebaseerd op Anne of Green Gables en dat keek ik als kind ook. En de pleegouders doen mij een beetje denken aan mijn eigen grootouders: een wat strenge vrouw en een stille man met een peperkoeken hart.

    Ik merk dat we af en toe het eens oneens zijn, maar we zijn het over veel meer dingen wel eens 😉

    Ik wil je gerust wel eens de series laten weten die ik samen met mijn vrouw kijk, misschien krijg je dan nog wat meer inspiratie?

    Like

  2. Hoh het zou kunnen dat ik het ooit eens bij jou las. Toen mijn vriendin zei dat ze graag eens naar een serie wou kijken zonder schieten, vechten en ander geweld dacht ik onmiddellijk aan die Anne with an E. Omdat ik er inderdaad ergens eens iets van gelezen had.

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: