Verhuis

November 2006. Na een 2-tal jaar te hebben geblogd op c2bsoft.wordpress.com beslis ik om over te stappen naar een blog op een eigen domeinnaam. Er waren toen verschillende redenen om op een eigen domein te gaan bloggen maar laat ons stellen dat het zeker de bedoeling was om door middel van google ads enkel eurootjes per maand bij te verdienen. In het begin lukte dat vrij aardig. Elke maand verdiende ik zowaar een 10 tot 15 euro extra. Zonder daar iets te moeten voor doen šŸ™‚ Het werk dat ik er diende in te steken woog evenwel niet op tegen de verdienste dus die advertenties liet ik al snel vallen. Natuurlijk staat het ook wel cool om op jou eigen domein te bloggen of een website te hebben. Maar de laatste tijd diende ik veel tijd te steken in het opkuisen van malafide stukjes code op mijn blog. Hierdoor werd ik steevast door google op een zwarte lijst geplaatst en diende ik vervolgens alle paswoorden en connecties naar de database te vernieuwen. Bovendien kwam er jaarlijks een factuur van om en bij de 160 euro bij kijken om die blogpost te ‘hosten’.

Dus toen ik verleden week alweer melding dat mijn sietoebie.be site gehackt was begon ik te kijken of er een mogelijkheid was om al mijn blogpost te behouden op een nieuw webadres. En zo vond ik al snel dat ik terug kon naar wordpress.com. Het ging vrij snel om mijn volledig blog over te plaatsen.

Februari 2018. Na 12 jaar te hebben geblogd op een eigen domeinnaam met wordpress als CMS ben ik nu dus terug op een wordpress.com domein. Gedaan met facturen, gedaan met gehackt te worden.

Dus als ik bij jou in de feedreader, bloglines of andere reader mag vertoeven: vanaf nu vind je mij hier dus terug.

Met dank ook aan Michel van ms-informatique om mij zo goed mogelijk bij te staan bij – onder meer – deze verhuis.

 

3 thoughts on “Verhuis”

 1. Dus je verdiende 10ā‚¬ per maand met de advertenties. Maar je moest er wel 160ā‚¬ per jaar voor betalen? Dat klinkt bij mij dan toch niet echt als winst? Of maak ik een verkeerde redenering? Ik volg in ieder geval ook hier!

  Like

  1. Hey Matthias, tof dat je mij hier ook zal volgen.
   Natuurlijk was het sop de kolen niet waard om dat zelf allemaal te onderhouden. ‘t Is een beetje sarcastisch dat ik dit bedoel šŸ˜‰

   Liked by 1 person

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.