Citytrip via vakantieveilingen

23-08-17 ik waag mij eens op de website van vakantieveilingen om een citytrip naar Venetië te kopen. We winnen de veiling door €190 (+5 euro voor de websitebeheerders) te bieden en enkele dagen later bevestigen we onze vertrekdatum. We betalen evenwel 139 euro extra voor de upgrade naar een 4**** hotel + ontbijt. Tevens is er een shuttle voorzien vanuit de luchthaven naar het hotel. Goed gedaan van ons 🙂

Vandaag wil ik de boeking voor de citytrip voltooien en krijg met enkele bijkomende kosten te maken. Naast elkaar zitten in het vliegtuig, een valiesje, .. Neen we doen het niet.

Vervolgens bel ik naar het hotel om te weten hoe de shuttle gevonden kan worden. Ha, deze shuttle is niet beschikbaar in het laagseizoen. Je dient een taxi te nemen. H/T €140 euro.

Dan vergeet ik nog de parking in Charleroi. Want de luchthaven aldaar schijnt moelijk bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer.

En dan zijn we daar nog niet. ‘t Gaat dan nog regenen ook.

Ah en dit vergat ik ook: Hosting taxes.

3 thoughts on “Citytrip via vakantieveilingen”

 1. Al enkele keren getwijfeld om daaraan deel te nemen, blij dat ik nog geen veiling gewonnen heb daar, als er nadien nog een hoop verborgen kosten aan verbonden zijn.

  Like

  1. Heb al een paar veilingen gewonnen en daar best tevreden over. Maar dit slaat een beetje alles. We weten nu dat we dit niet meer via een veilingsite dienen te doen 😉

   Like

   1. Mijn ouders zijn al enkele keren weggeweest met TravelBird en zijn dat steeds tevreden over geweest tot nu toe. Die zou ik zelf ook wel durven overwegen.

    Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.