Bus.Moest.Weg

Zaterdag jongstleden was ik in de keuken bezig met ons maandelijks zaterdag gerecht klaar te maken. Koantjessesse met name. Toen hoorden we opeens een luide, doch doffe knal. Dochter Elle liep het bureel in en kon zo uitkijken op de straat. Ze kwam terug naar ons gelopen en riep ‘Papa, ze hebben de bus kapot gemaakt’.

Toen ik met haar terug naar het bureel ging zag ik onderstaande:

ongeval

Een bestuurder van een B.M.W. had de bus, die hier rechtover een halte heeft en zodoende op straat blijft staan, dus duidelijk niet gezien. 2 uur heeft het geduurd vooraleer de baan terug Busvrij was.

[tags]ongeval, bus, de lijn, bmw[/tags]

5 thoughts on “Bus.Moest.Weg”

 1. Een bus…daar kan je niet zomaar naast kijken? Die bestuurder moet toch echt met iets héél anders bezig geweest zijn…
  Ik kan niet autorijden en ben dus altijd passagier bij mijn echtgenoot. Ik heb wel ooit – met succes – het theoretisch examen van de wegcode gevolgd en veel is blijven hangen. Als ik iets zie gebeuren wat niet kan en daar commentaar op geef, zegt mijn echtgenoot altijd dat ik een zeer strenge (dame) ben!
  In de vooravond waren we op weg naar Beveren-Roeselare voor een familiebijeenkomst. Het verkeer was gezapig – vlamde er op de 3de rijstrook een sportkarretje met Franse nummerplaat voorbij aan minstens 170/h! Daar kan ik zo kwaad om worden en die snelheidsduivels worden nooit gesnapt, dat begrijp ik niet! Dat wilde ik toch even kwijt… 😉

  Like

 2. Pijnlijk voor de portemonnee 🙂 iig, ik wens je een prettige feestdagen toe

  En toegegeven :p het duurde toch nog een tijdje eer ik de link tussen Bus.Moest.Weg en BMW gemaakt had 🙂 een overblijfsel van het feesten waarschijnlijk

  Like

 3. Hoe kunt ge nu een bus nie gezien hebben. Ik ook niet direct door wat betreft link tussen Bus.Moest.Weg en BMW. Gevolg van mijn limburgse roots of ook overblijfsel van het feesten. Aan u de keus.

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: