Online bestellen via play.com

Zowat begin December 2010 opperde ik op twitter dat ik het spelletje Assassin’s creed niet zo tof vond. Na enkele uurtjes gespeeld te hebben bleken de opdrachten die je als huurmoordenaar moet uitvoeren inhoudelijk dezelfde te zijn.

AssassinsCreed2

Al snel kreeg ik reactie van enkele Playstation adepten dat assassin’s creed 2 veel beter is.
Ik werd zo goed als meteen doorverwezen naar play.com alwaar het kleinood, als occasie, voor 13 euro en 99 eurocent besteld kon worden.

Ik schreef me in op de website, betaalde met de mastercard en kreeg al snel bevestiging van mijn bestelling.
Daags nadien, 12 December 2010 kreeg ik een email van play.com dat mijn bestelling verzonden zou worden vanuit Engeland.

Enkele dagen later, West Europa kreunde onder een hevige winterprik kreeg ik terug een mailtje van play.com waarin mij gevraagd werd om enig geduld uit te oefenen om het spel toegestuurd te krijgen om wille van de moeilijke verdeling die het winterweer met zich meebracht.

Verleden week echter had ik het nog niet in mijn bezit. Zodoende diende ik via de website van play.com een klacht in. Iets later kreeg ik een mail die ik diende te onderteken en waarbij ik kon aangeven of ik mijn centen terug wou ofdat ik het spel alsnog toegestuurd wou krijgen.

Ik koos voor dat laatste.

Dit weekend, ik had ondertussen Uncharted 1 & uncharted 2 uitgespeeld, besloot ik om mij eens te wagen aan een FPS (First Person Shooter) spel en kocht Call Of Duty – Black Ops. Het is de eerste keer dat ik mij aan zoiets waag en zal het dan ook, ondanks de on line mogelijkheid van het spel, alleen spelen.

Maar kijk, deze morgen in de brievenbus. Assassins creed 2, nog in verpakking en al. Nieuw dus in de plaats van occassie.
Geduld loonde dus voor mij en ook de sportieve manier van werken bij Play.com kan ik wel smaken.

Thanks guys!

Uiteraard twijfel ik nu om te beginnen met AC2 of toch verder te gaan met het net begonnen Black Ops waar ik mij toch een beetje dien in te werken. Trappen oplopen en mensen afknallen gaat namelijk niet zo eenvoudig in First Person View.

Advertisement

2 thoughts on “Online bestellen via play.com”

 1. Blij te horen. 🙂

  FPS is niet zozeer een console format, maar het lukt sommige makers wel. Black Ops is er zo ene. Het is wat wennen, maar het verhaal maakt het interessant.

  Veel plezier nog!

  Like

 2. Als je pakje vanuit Engeland met Royal Mail verstuurd werd, is het niet verwonderlijk dat het er vorige week nog niet was.
  Een kenis van me heeft een pakje dat op 16/11 (voor de winterprik) verstuurd werd eind vorige week toegkregen. Het is niet verwonderlijk dat de Engelsen over Royal Fail spreken als ze het over de post hebben

  Like

Wat denk je?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: